Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για ένα βιβλίο που κερδίζει τις εντυπώσεις από το πρώτο κεφάλαιο ανάγνωσης του και αυτό γιατί πολύ απλά θα λατρέψετε τον πρωταγωνιστή με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

Μιλάμε φυσικά για τον πασίγνωστο σε όλους μας Εωσφόρο ή αλλιώς Χελ, όπως θα ανακαλύψετε στην πορεία. Δε θέλω να παραθέσω και να αποκαλύψω λεπτομέρειες του βιβλίου και αυτό θα γίνει σκόπιμα γιατί αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

Η χιουμοριστική ροή του βιβλίου θα σας κάνει να το αγαπήσετε σε βάθος. Με υπέροχες περιγραφές και ακούραστο ενδιαφέρον που σε παρασέρνει από το ένα κεφάλαιο στο άλλο, η γραφή της συγγραφέας (Ιφιγένεια) στην εφαρμογή του wattpad, θα σας αφήσει την αίσθηση ότι ξαφνικά ζείτε και εσείς μέσα σε αυτή την απροσδιόριστα όμορφη πλοκή που έχει πλέξει με μοναδικό και χιουμοριστικό τρόπο μέσα στη φαντασία της.

Σας παροτρύνω να συναντήσετε το «Άστρο Που Έδυσε» και να ταξιδέψετε μαζί του μέσα από όλες τις εναλλαγές του ρομαντισμού και της αναμέτρησης του Πάνω με τον Κάτω Κόσμο (Παράδεισο και Κόλαση). Η ταλαντούχα συγγραφέας μας, έχει πολλά να σας παρουσιάσει, να σας αποκαλύψει και κυρίως να σας διδάξει μέσα από ακούραστα, σημαντικά σταυροδρόμια μηνυμάτων.

Από εμένα πολλά Συγχαρητήρια και νιώθω δικαιωμένη κάθε φορά που συναντάω παρόμοια συγγραφικά ταλέντα μέσα σε αυτή την εφαρμογή όπως διακρίνονται μέσα από αυτό το βιβλίο, αλλά και υπέροχες προσωπικότητες με σταθερές απόψεις που ξεγλιστράνε από τα τετριμμένα!

Ας πάρουμε μια μικρή γεύση από την ΠΕΡΙΛΗΨΗ της ιστορίας

Παγιδευμένος ανάμεσα στην Κόλαση και τον Παράδεισο, το Άστρο της Αυγής βρίσκεται μπροστά σε μία τεράστια δοκιμασία. Να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος και του Παραδείσου ή τελικά να ενδώσει στα συναισθήματά του και να ακολουθήσει έναν πρωτόγνωρο δρόμο? Εκείνον που του υποδεικνύει η καρδιά του? 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ