Αγαπημένοι φίλοι Blogger,

Αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα προσωπικό γράμμα προς εσάς, παρά με μια απλή ενημέρωση και αυτό γιατί θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη μου έκδοση σε βιβλίο.

Στα μέσα του χειμώνα λοιπόν, η Λάουρα με τον ιδιαίτερο χιουμοριστικό και αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα της, αποχαιρετάει την ηλεκτρονική της μορφή και θα τη συναντήσουμε διορθωμένη, ανανεωμένη με όλα αυτά που της λείπουν τώρα, σε Έντυπη Μορφή.

Για όλους όσους την αγκαλιάσατε, την αγαπήσατε, γελάσατε και απολαύσατε τη ρομαντική, χιουμοριστική της διάθεση μέσα από την ιστορία της, οφείλουμε και οι δύο ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η χιουμοριστική ιστορία της, ήταν από τις πρώτες ιστορίες που είχα γράψει στην εφαρμογή και πολύ σύντομα αγαπήθηκε από το κοινό του Wattpad.

Η σχετική ενημέρωση εδώ γίνεται επειδή θα βρίσκεται Δωρεάν στην εφαρμογή – με την πρώτη της γραφή όμως – μέχρι τη Δευτέρα, για όποιον θα ήθελε να της δώσει μια ευκαιρία ή να ολοκληρώσει την ανάγνωση του.

Διαβάστε Δωρεάν μέχρι τη Δευτέρα (12/08/19) πατώντας ΕΔΩ!

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έντυπη μορφή της θα πούμε στη συνέχεια για όποιον θα ήθελε να την έχει στη βιβλιοθήκη του.

Ευχαριστώ από καρδιάς!