Από: how_to_art

Αν νομίζετε ότι οι ρομαντικές ιστορίες αγάπης με τις τετριμμένες διαδικασίες και αφηγήσεις είναι αυτές που κερδίζουν τις εντυπώσεις, τότε αυτή εδώ η ιστορία θα σας αλλάξει γνώμη.

Η Αναστασία, η Συγγραφέας στην εφαρμογή του Wattpad μέσα από το προφίλ της how_to_art, είναι ο μοναδικός λόγος που έχει κάτι διαφορετικό να σου παρουσιάσει και μέσα από το συγκεκριμένο βιβλίο της προσεγγίζει τη ρομαντική αφήγηση ενός αγοριού με τελείως διαφορετικό τρόπο. Η πλήρη απομυθοποίηση της ρομαντικής λογοτεχνίας που μας έχει δώσει στίγματα αναγνωστικά σε πολύχρωμα σύννεφα είναι ο καλός οιωνός στο να μας παρουσιάσει τη διαφορετικότητα ενός έφηβου και μιας έφηβης με έντονα συναισθήματα αγάπης και ερωτισμού, που κρύβονται μέσα στη φιλία που τους συντροφεύει.

Ο τρόπος γραφής της συγγραφέως θα σας κερδίσει από τη πρώτη σελίδα και αυτό γιατί υπάρχει όμορφη πλοκή, όμορφη ροή και εμπλουτισμένο λεξιλόγιο!

Αξίζει να το διαβάσετε γιατί ο έρωτας από μόνος του δεν έχει ένα πρόσωπο. Χωράει σε πολλά, διαφορετικά προσωπεία κουβαλώντας πάντοτε την ίδια γλύκα.

Ακόμα και όταν είναι μονόπλευρος.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι αλλά είναι πολύ ντροπαλοί για να το παραδεχτούν παρ' όλα αυτά το δείχνουν.
Η Φλώρα και ο Κέιντεν αγαπάνε πολλά πράγματα: αγαπάνε τη μουσική, τα ταξίδια και τις παλιές ταινίες. Αγαπάνε τα βιβλία, τα πράγματα που είναι εκτός μόδας, τις ζεστές μέρες και τα αυθόρμητα χαμόγελα. Αγαπάνε τις απίθανες ιστορίες, το φαγητό και, εντελώς συμπτωματικά, ο ένας τον άλλον.
Μόνο που δεν το ξέρουν.
Πόσο όμως μπορεί να αντέξει μία λεπτή αγάπη;
Διαβάζοντας -κυριολεκτικά- τον Κέιντεν, η Φλώρα θα είναι η πρώτη που θα το συνειδητοποιήσει: ό,τι και αν γίνει, στο τέλος της ημέρας η αγάπη, ακόμα και λεπτή, θα έχει ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να επιβιώσει.

Για να διαβάσετε την ιστορία Δωρεάν αρκεί να πατήσετε ΕΔΩ!