ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ

Από τους πιο ταλαντούχους και ξεχωριστούς συγγραφείς του Wattpad δε θα μπορούσα να παραλείψω την @RitsaKal5 και να μην την συμπεριλάβω στη λίστα μου.

Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία της εφαρμογής είναι το «ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ», όπου πραγματικά η ιστορία, αλλά και ο τρόπος γραφής της συγγραφέως θα σας συνεπάρει σε μία ιστορία που δεν την περιμένετε.

Η ορθή αποτύπωση των λέξεων στο κείμενο και οι γλαφυρές και τόσο ζωντανές περιγραφές, θα σας ταξιδέψουν μέσα στην ιστορία που ξετυλίγεται σε ένα απομονωμένο νησί.

Θα λατρέψετε την ταπεινή φιγούρα της Έμμα και την εξέλιξη της ιστορίας μέσα από τον μονόπλευρο έρωτα της.

Και όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, δε θα σας δώσω πολλές λεπτομέρειες για την ιστορία. Άλλωστε είναι προτιμότερο για εμένα τις περισσότερες φορές, να «μιλάνε» τα ίδια τα έργα από μόνα τους όταν είναι τόσο αξιόλογα!

Συγχαρητήρια στη δημιουργό λοιπόν! Παραμένει ένα από τα βιβλία της καρδιάς μου!

Αυτό το βιβλίο, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα βιβλία που κυκλοφορούν εκεί έξω στην αγορά και φέρουν την ταμπέλα των επιτυχημένων μυθιστορημάτων.

*

Περίληψη

«Η ‘Εμμα Σμιθ καταφτάνει στο νησί Χέιζμπεργκ, για να γλυτώσει από τον Μαύρο Θάνατο ( την πανώλη που από το 1348 ως το 1353 θανάτωσε περίπου το ένα τρίτο της Ευρώπης) και να δουλέψει στην υπηρεσία του τοπικού άρχοντα. Εκεί θα γνωρίσει τον σκληρό και μισάνθρωπο φεουδάρχη και θα μάθει την τραγική ιστορία αυτού του άντρα, ενός μεγάλου και τραγικού έρωτα, αλλά και του νησιού όπου δε σταματά ποτέ να βρέχει.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!